FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Trucs perquè pimes i autònoms espremen al màxim Instagram

Trucs perquè pimes i autònoms espremen al màxim Instagram

Entrevista a Phil González, expert en xarxes socials, fundador de la xarxa mundial de *Instagramers, sobre com poden utilitzar Instagram les pimes.

Com pot una pime o autònom aprofitar Instagram per a aconseguir clients? Si tens un compte d'empresa en Instagram, els *Stories són fonamentals. En ells has d'ensenyar tot el que no ensenyem mai sobre la nostra empresa: com es fan els productes, qui està darrere d'un projecte… És una eina perfecta per a ensenyar el costat més humà de la companyia. Per això, és aconsellable utilitzar-los diàriament, segons ens explica Phil González, expert en xarxes socials, fundador de la xarxa mundial de *Instagramers i autor de llibres com "Instagram, molt més que fotos" i "Instagram i més".


Això és només el principi. Hem volgut conéixer altres trucs per a pimes i professionals, de la mà d'aquest expert, per a saber com esprémer al màxim aquesta xarxa.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia