FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Un antídot contra l'economia submergida

Un antídot contra l'economia submergida

Espanya hauria de promoure els mitjans de pagament digitals, però encara segueix a la cua d'Europa.

Durant la campanya electoral, des del Col·legi d'Economistes de Madrid i en col·laboració amb el Consell General de Col·legis d'Economistes, hem convidat als representants dels principals partits polítics que s'encarreguen d'assumptes econòmics i financers a debatre i exposar les seues propostes electorals.


Els principals temes en matèria econòmica dels diferents programes electorals han girat entorn de les pensions, els salaris, les qüestions fiscals i la transformació digital. Dins d'aquesta última, els pagaments electrònics juguen un paper cada vegada més rellevant en les nostres societats. Els governs i els partits polítics són conscients d'això, fins al punt que existeixen referències específiques en algun dels programes electorals. Per exemple, el del Partit Popular promovia l'ús dels pagaments electrònics en tots els serveis públics, i el Ciutadans plantejava que es garantisca als consumidors que puguen pagar qualsevol bé o servei amb targeta de crèdit, limitant les comissions.

Més informació

Fuente: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia