FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
"Vent" de la Cooperativa de Viver és guardonat a Alemanya

"Vent" de la Cooperativa de Viver és guardonat a Alemanya

Aquest estiu va ser acceptat sense reserves pel públic assistent a la Vaig vindre *Fest celebrada a Viver, encara que ara el vi negre Vent Roure, ha triomfat i pujat al podi dels guanyadors en ser guardonat amb la Medalla de Plata en el prestigiós concurs *Mundus *Vini.

El vi, elaborat per la Cooperativa de Viver, va ser seleccionat per un jurat internacional format per enòlegs, *sommeliers, distribuïdors, periodistes especialitzats mitjançant un tast a cegues entre més de 11.000 vins presentats cada any.

El guardó, per al gerent de la Cooperativa de Viver, Fernando Marco, representa un reconeixement a l'esforç.

“Aquest és el primer reconeixement que rebem per a un dels nostres vins i, a més, en un concurs internacional de gran prestigi. Sabem que és un camí llarg però sens dubte ens dona confiança per a continuar treballant i ens proporciona un punt especial de motivació estant com estem en plena verema”, segons va explicar a *InfoPalancia.

Aquest caldo negre, Vent, que pertany i s'inclou en l'etiquetatge del projecte Indicació Geogràfica Protegida Castelló (*IGP Castelló), és “la punta de llança del projecte La Pell de la Vinya, una gamma de vins varietals, de vins de parcel·la, estant les vinyes en les majors cotes de la província de Castelló. D'ací naix la seua singularitat. I tot això elaborat sota el concepte #*vinodeautores on l'important és el conjunt de socis i treballadors en un projecte coral”.

Més informació

Font: infopalancia.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia