FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
PROGRAMA INNOCÁMARAS

PROGRAMA INNOCÁMARAS

Innocámaras és un programa d'ajudes, l'objectiu de les quals és afavorir l'adopció de la cultura de la innovació i la millora de la competitivitat entre les petites i mitjanes empreses. Està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (*FEDER) i l'Excel·lentíssima Diputació Provincial de Castelló.

Consisteix en el desenvolupament d'una sèrie d'actuacions per a sensibilitzar i donar suport a les empreses en l'assimilació de la cultura d'innovació en les seues estratègies d'actuació.

Pimes i autònoms participen en 2 fases successives, amb l'objectiu de millorar la seua competitivitat mitjançant la incorporació de solucions innovadores:

Fase I: Assessorament a la PIME – Diagnòstic Individualitzat

En aquesta fase se li realitza un diagnòstic assistit en matèria d'innovació a l'empresa, que permet conéixer el nivell de competitivitat de l'empresa, en el seu entorn econòmic i de mercat.
El Programa compta amb una metodologia pròpia de Diagnòstic, que es recolza en una eina informàtica. Per a l'execució d'aquesta fase, *InnoCámaras compta amb una xarxa de tutors d'innovació especialitzats i formats en la metodologia del Programa. Aquesta fase és *prefinanciada per les Cambres de Comerç.

Fase II: Pla Individual d'Implantació de Solucions Innovadores

Una vegada finalitzada la fase anterior, amb resultats positius, comença l'execució del Pla d'Implantació, en la qual es dona suport a les Pimes i autònoms en la incorporació de solucions i mètodes de gestió de la innovació derivats de les recomanacions efectuades en el diagnòstic.

El TERMINI DE SOL·LICITUDS s'obrirà a partir de les 9.00 hores el dia 14 de maig de 2019.n el diagnòstic.

Més informació

Font: Cámara de Comercio de Castellón

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia