FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
AJUDES Al TURISME COVID-19

AJUDES Al TURISME COVID-19

A partir del 5 de maig a les 9 hores es podran sol·licitar les ajudes que *Turisme Comunitat Valenciana ha habilitat de manera extraordinària per a ajudar a pal·liar l'impacte de la crisi per la COVID19 en el sector turístic valencià a conseqüència del tancament o la reducció d'activitat provocats per l'estat d'alarma. Et comptem en què consisteixen aquestes subvencions i com sol·licitar-les.

QUI POT SOL·LICITAR LES AJUDES Al TURISME PER COVID19?

Es destina un total de 6’5 milions d'euros a aquestes ajudes dividit en dues línies a les quals poden optar empreses diferents:

Autònoms, agències de viatges i pimes turístiques, dotada amb 5’5 milions.
Empreses i entitats que desenvolupen festivals i esdeveniments musicals, dotada amb 1 milió.

QUINS REQUISITS S'HAN DE COMPLIR PER A REBRE UNA DE LES AJUDES Al TURISME PER COVID19?

S'ha de justificar que a l'inici de l'estat d'alarma, a data 14 de març, complien un dels següents requisits:

Estar adherit al programa *CreaTurisme de *Turisme Comunitat Valenciana
Disposar del distintiu de qualitat turística *SICTED. No importa si ja tenen el diploma acreditatiu o no l'han rebut a conseqüència de la paralització decretada per l'estat d'alarma.
Ser una agència de viatges inscrita en el registre de *Turisme Comunitat Valenciana i tindre seu social en la Comunitat. No podran optar agències la seu de les quals matriu estiga en una altra comunitat autònoma.
Estar adherit als programes *Mediterranew *Fest o *Mediterranew *Musix i haver organitzat festivals musicals en la Comunitat Valenciana.
A més, en tots els casos, és necessari tindre domicili fiscal en la Comunitat Valenciana i haver tingut activitat almenys des del 31 de desembre de 2019 fins a l'inici de l'estat d'alarma, el 14 de març de 2020. Els autònoms han de justificar que han estat d'alta ininterrompudament en el Règim Especial de Treballadors Autònoms aqueix temps.

Igualment, el beneficiari estarà obligat a mantindre l'activitat econòmica durant almenys 3 mesos des de l'endemà del dia que es permeta la mobilitat de consumidors i usuaris en la Comunitat Valenciana.

Atenció perquè no podran optar a aquestes ajudes, els autònoms que no hagen superat els 30.000 euros de rendiment net en 2019 o el 14 de març estigueren cobrant prestació per cessament d'activitat o desocupació o tingueren un treball per compte d'altri.

QUANTS DINERS REBRÉ SI RESULTE BENEFICIARI DE LES AJUDES Al TURISME PER COVID19?

Les empreses, autònoms i agències de viatges beneficiàries rebran una ajuda de 2500 euros.

Les entitats i pimes que realitzen esdeveniments musicals adherits a *Mediterranew *Musix rebran 12.000 euros i els festivals adherits a *Mediterranew *Fest rebran 120.000 euros.

ÉS POSSIBLE OBTINDRE AQUESTA AJUDA SI JA DISPOSE D'UNA ALTRA SUBVENCIÓ PÚBLICA?

Sí, és possible. Són compatibles amb les quals puga aprovar el govern d'Espanya i, a més, són complementàries, no excloents, a la resta d'ajudes que atorga *Turisme Comunitat Valenciana.

En tot cas, el beneficiari ha d'informar a *Turisme Comunitat Valenciana si ha sol·licitat o obtingut altres subvencions per a la mateixa finalitat.

COM I QUAN PUC PRESENTAR LA SOL·LICITUD A les AJUDES Al TURISME PER COVID19?

La sol·licitud es pot presentar entre el 5 de maig a les 9 hores i el 30 de juny a la mateixa hora i el criteri per a la concessió de la subvenció, fins a esgotar el crèdit disponible, serà el del moment de la presentació, que no es dóna per realitzada fins que no s'aporta tota la documentació requerida.

La sol·licitud únicament es pot enviar telemàticament a través dels següents enllaços:

Més informació

Font: www,turismecv.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia