FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
AJUDES COMPRA VEHICLES ELÈCTRICS - PLA MOVES III (Del 29 de juliol de 2021 fins al 31 de desembre de 2023)

AJUDES COMPRA VEHICLES ELÈCTRICS - PLA MOVES III (Del 29 de juliol de 2021 fins al 31 de desembre de 2023)

El Pla *Moves III contempla incentius a la mobilitat sostenible i *descarbonizada, subvencionant l'adquisició de vehicles nous vehicles elèctrics “endollables” i de pila combustible, així com la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.

Poden beneficiar-se de les ajudes tant els particulars, com les entitats i les empreses de la Comunitat.

El Pla *Moves III s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya, i modifica uns certs requisits de les anteriors edicions per a millorar l'execució dels fons destinats al programa i contribuir millor als objectius de descarbonització del sector transporte, de manera que es transite des de les energies fòssils fins a un sistema energètic net.

Per a les adquisicions de vehicles elèctrics i punts de recàrrega de vehicles elèctrics per persones físiques, autònoms, comunitats de propietaris i entitats públiques sempre que no exercisquen activitats econòmiques per les quals oferisquen béns i/o serveis en el mercat, es podran subvencionar les compres realitzades a partir del 9 d'abril de 2021.

Per al desenvolupament del *MOVES III, l'IVACE Energia ha desenvolupat dues convocatòries d'ajudes diferenciades:

*MOVES III – Vehicles: Ajudes per a l'adquisició directa o per mitjà d'operacions de finançament per rènting de vehicles elèctrics “endollables” i de pila combustible.

Beneficiaris: Particulars, autònoms, comunitats de propietaris, empreses i entitats locals.
Pressupost: 30.000.000 euros.
Com accedir a l'ajuda: Per a accedir a aquestes ajudes, aquelles persones, empreses i entitats interessades han de posar-se en contacte amb algun dels concessionaris o punts de venda adherits al programa; aquests seran els qui tramitaran telemàticament les ajudes, excepte per a les entitats locals i administració pública, que podran realitzar-lo directament.
Quantia de l'ajuda: La quantia de l'ajuda depén de diversos factors com la mena de vehicle adquirit o del sol·licitant, entre altres. Pots consultar el detall de les ajudes ACÍ Més informació

Termini de presentació de sol·licituds: Del 29 de juliol de 2021 fins al 31 de desembre de 2023.

Més informació

Font: moves.ivace.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia