FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Ajudes extraordinàries urgents a persones treballadores que s'hagen acollit a la reducció de jornada per conciliació

Ajudes extraordinàries urgents a persones treballadores que s'hagen acollit a la reducció de jornada per conciliació

La concessió d'ajudes a les persones treballadores per compte d'altri de la Comunitat Valenciana, recollides en el Decret llei 3/2020, de 10 d'abril, per a compensar la disminució d'ingressos derivada d'haver-se acollit a les reduccions de jornada laboral establides en l'article 6 del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front l'impacte econòmic i social de la Covid-19.

Qui pot iniciar-ho?
Interessats/Sol·licitants

Les persones treballadores per compte d'altri de la Comunitat Valenciana, recollides en el Decret llei 3/2020, de 10 d'abril, per a compensar la disminució d'ingressos derivada d'haver-se acollit a les reduccions de jornada laboral establides durant l'estat d'alarma.

Requisits

1. Podran ser beneficiàries les persones que reunisquen els següents requisits:
a) Figurar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social.
b) Haver-se acollit a la reducció de jornada durant el període de l'estat d'alarma en un percentatge igual o superior al 50%, i haver mantingut aqueixa reducció durant almenys un mes a data d'obertura del termini de presentació d'aquestes sol·licituds d'ajuda.
c) Tindre el domicili fiscal en la Comunitat Valenciana.

2. No podran obtindre la condició de beneficiàries les persones treballadores en les quals concórrega alguna de les prohibicions previstes en l'apartat 2 de l'article 13 de la Llei 38/2003, *sense *perjudici dels *excepcionalitats *previstes *pel *Decret *llei 3/2020, de 10 d'abril.

Inicie
Quantia de l'ajuda/Procediment de cobrament
La quantia de l'ajuda individualitzada per a les persones treballadores que s'hagen vist obligades a reduir la seua jornada a conseqüència del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, ascendirà a 600
euros si la reducció de jornada és d'entre el 81% el 100% de la jornada
450 euros si la reducció és d'entre el 61% i el 80% de la jornada
300 euros si la reducció és d'entre el 50% i el 60% de la jornada.

PAGAMENT:

El pagament de les ajudes es realitzarà mitjançant transferència al compte bancari indicat per les persones beneficiàries les mateixes. L'import de l'ajuda es lliurarà d'una sola vegada.

Inici
Quan sol·licitar-ho?
Termini de presentació

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present Decret en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. DOGV, (*núm 8810 de 13 de maig de 2020)

El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 14 de maig al 3 de juny de 2020 tots dos inclosos.

Més informació

Font: gva.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia