FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Ajudes per a empreses innovadores

Ajudes per a empreses innovadores

La Cambra de Comerç d'Espanya ha llançat diverses convocatòries d'ajudes que impulsen la competitivitat empresarial

La Cambra de Comerç d'Espanya ha posat en marxa una sèrie d'ajudes perquè les empreses innovadores puguen créixer i desenvolupar el seu model de negoci. Des de la Cambra de Comerç recorden que la innovació és una necessitat que tenen les empreses que vulguen mantindre nivells adequats de competitivitat i perdurar en el temps.


Entre les ajudes posades en marxa destaca el programa de suport a la competitivitat del comerç minorista. A través d'aquestes ajudes s'han beneficiat ja 120.000 comerços a través de prop de 500 actuacions de dinamització de zones comercials. A través d'aquest programa es realitzaran diagnòstics per a millorar la gestió de l'establiment comercial, així com accions de divulgació i dinamització de les vendes en les zones comercials. Els emprenedors podran accedir també a ajudes per a modernitzar els seus equipaments comercials.
Millorar la sostenibilitat i la tecnologia

D'altra banda, les empreses del sector industrial podran accedir al programa Indústria 4.0, que els ajudarà a incorporar solucions que milloren la seua competitivitat. Entre elles destaquen els sistemes de gestió de la producció, la millora de la gestió logística, el desenvolupament d'eines col·laboratives o l'optimització dels processos de producció.

Per a acabar amb els problemes de seguretat en l'empresa, la Cambra de Comerç ha desenvolupat un programa d'ajudes de ciberseguretat amb el qual es realitza un diagnòstic de la situació del negoci i se subvenciona fins a un 85% de la implantació del pla de ciberseguretat, en funció de la comunitat autònoma en la qual es trobe l'empresa. En aquest programa destaquen solucions com la gestió de la identitat i contrasenyes, la detecció i eliminació de *malware, la gestió de parts i vulnerabilitats o la posada en marxa de xarxes privades virtuals.

L'eficiència també forma part del programa d'ajuda a empreses de la Cambra de Comerç d'Espanya. El pla d'ajudes es denomina *GREENinMED i és un projecte dirigit a les pimes de la indústria hotelera situades al Mediterrani. A través d'ell es permetrà a aquest tipus d'empreses guanyar en competitivitat i incrementar l'estalvi i reduir la despesa en aigua i energia.

Així mateix, existeixen programes d'ajuda que promouen la responsabilitat corporativa, la transformació digital o l'autodiagnòstic per a aconseguir empreses més sostenibles.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia