FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
AJUDES PER A la CONTRACTACIÓ INDEFINIDA DE PERSONES JOVES QUALIFICADES (Del 2 de març al 31 de maig de 2022)

AJUDES PER A la CONTRACTACIÓ INDEFINIDA DE PERSONES JOVES QUALIFICADES (Del 2 de març al 31 de maig de 2022)

Subvencions per a fomentar la contractació *indefindida de persones joves qualificades (*Avalem *Joves) en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil

Objecte del tràmit

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a fomentar la contractació indefinida inicial a jornada completa de persones joves majors de 16 anys que, comptant amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu, figuren inscrites com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

S'entendrà que la persona jove compta amb una qualificació professional quan es trobe en possessió d'alguna de les següents titulacions:
a) Llicenciatura o Diplomatura universitària, Enginyeria Superior o Tècnica, Arquitectura o Arquitectura Tècnica.
b) Grau universitari.
c) Estudis de Postgrau universitari.
d) Doctorat.
e) Tècnic o Tècnic Superior de Formació Professional Reglada, de la formació professional específica.
f) Altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors, sense que tinguen tal consideració els títols d'Educació Secundària Obligatòria ni de Batxillerat.
g) Certificat de professionalitat.

Qui pot iniciar-ho?

Interessats/Sol·licitants

Podrà ser beneficiària d'aquestes ajudes qualsevol entitat ocupadora de naturalesa jurídica privada, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball en la Comunitat Valenciana.


Quantia de l'ajuda/Procediment de cobrament

L'import de la subvenció ascendirà a 27.216 euros.

Si en la persona contractada concorre addicionalment la condició de dona o de persona amb diversitat funcional, l'import ascendirà a 28.728 euros.

Si es tracta d'una persona amb diversitat funcional severa; d'una persona jove que es trobe sota la guarda o la tutela de la Generalitat o complint una mesura judicial derivada de la responsabilitat penal de persones menors d'edat, o que haja romàs en alguna d'aquestes dues situacions, en algun període, durant els tres anys anteriors
a la majoria d'edat; o d'un jove dona víctima de la violència sobre la dona, l'import ascendirà a 30.240 euros.

La liquidació de les ajudes s'efectuarà una vegada justificades amb la documentació presentada junta a la sol·licitud les condicions establides, lliurant-se d'una sola vegada l'import de l'ajuda després que es dicte la resolució de concessió.

Quan sol·licitar-ho?

Termini de presentació

El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 23 de febrer de 2023 i finalitzarà el 31 de maig de 2023 . Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

Més informació

Font: gva.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia