FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Aquest és el pla del govern per a modernitzar les pimes i autònoms del transport

Aquest és el pla del govern per a modernitzar les pimes i autònoms del transport

L'ajuda màxima que podrà sol·licitar cada empresa és de 25.000 euros

Les empreses d'àmbit tecnològic i digital ja poden sol·licitar la seua adhesió al pla del Govern per a modernitzar les pimes i autònoms del transport per carretera. L'ajuda màxima que podrà sol·licitar cada empresa és de 25.000 euros.

El programa està dotat amb 110 milions d'euros i forma part de la inversió que contempla el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (*PRTR) mitjançant el qual es pretén incrementar l'eficiència de les empreses de transport per carretera a través de la digitalització i la introducció de noves tecnologies.

Les empreses tecnològiques podran sol·licitar adherir-se al programa en diferents categories com en la gestió de documents de control electrònics, en el sistema de tacògraf intel·ligent de segona generació, en la integració de documents de control electrònics en els sistemes de gestió, en la implantació de sistemes de planificació de recursos empresarials (*TMS/*ERP) o en la de sistemes d'ajuda a l'explotació (*SAE). També podran adherir-se per a oferir ajudes als serveis de transport de viatgers, implantar aplicacions per a reclamacions per mitjans electrònics o per a millorar els sistemes de *ticketing.

Facilitar la gestió de les ajudes

Per a facilitar la gestió de les ajudes, així com la cerca de serveis que siguen concordes a les necessitats de les empreses beneficiàries, s'ha creat la figura dels Proveïdors de Solucions de Modernització.

Així, les empreses que siguen de l'àmbit tecnològic i digital i que siguen proveïdores de solucions de modernització que estiguen incloses en el decret publicat i que també complisquen amb els requisits per a poder ser proveïdor de solucions de modernització, podran sol·licitar al Ministeri adherir-se a aquest programa.

Les ajudes es concediran per ordre d'arribada i això es farà a través de les comunitats i de les ciutats autònomes a les quals s'hagen transferit els fons europeus *Next *Generation EU.

El programa de subvencions pretén millorar l'eficiència de les empreses, així com el sistema de transport per carretera. Això serà possible mitjançant la digitalització, la sostenibilitat i la renovació dels sistemes. En aquest sentit, es pretén introduir les noves tecnologies en el sector. Amb aquesta inversió s'espera modernitzar unes 17.000 pimes del sector.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia