FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Convocatòria 2022 «Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat - emprenedoria i microempreses». Termini del 25 de gener al 31 d'octubre 2022

Convocatòria 2022 «Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat - emprenedoria i microempreses». Termini del 25 de gener al 31 d'octubre 2022

Aquesta resolució té per objecte establir les bases i convocar per a l'exercici 2022 el programa «Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat – emprenedoria i microempreses», pel qual es fomenta l'emprenedoria en municipis en situació o risc de despoblament així com l'emprenedoria verda i digital en la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Resum de la convocatòria d'ajuda

Persones beneficiàries

1. Podran ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones que es constituïsquen en personal treballador autònom o per compte propi, incloent als membres de societats civils i de comunitats de béns.
2. No podran obtindre la condició de beneficiàries les persones en els qui concórrega alguna de les prohibicions previstes en els apartats 2 i 3 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general
de subvencions.
3. Queden excloses les persones sòcies de societats mercantils, cooperatives i societats laborals, el personal autònom col·laborador, i els qui operen en els sectors de la pesca i l'aqüicultura, regulats en el Reglament (CE) 104/2000 del Consell.

Condicions per a la concessió de la subvenció

La concessió de la subvenció requerirà:

a) Haver iniciat l'activitat autònoma a partir de l'1 de gener de 2022. A aquest efecte es considerarà com a data d'inici la que conste en el document de Declaració d'Alta en el Cens d'Obligats Tributaris (Models 036 o 037).
b) Mantindre la inscripció en *LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació fins a l'inici de l'activitat. No s'entendrà complit aquest requisit si la inscripció es produeix el mateix dia en què s'inicia l'activitat autònoma.
c) Figurar d'alta en el Cens d'Obligats Tributaris i en el Règim Especial de Treballadors Autònoms o equivalent amb caràcter previ a la presentació de la sol·licitud.
d) El projecte ha de reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà l'informe de qualsevol de les entitats, públiques o privades, incloses en el Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.
e) Complir almenys una de les següents condicions: 1) desenvolupar l'activitat en algun dels municipis destinataris en 2021 del Fons de Cooperació Municipal per a la lluita contra el despoblament dels municipis de la Comunitat Valenciana, relacionats en l'annex; 2) desenvolupar una activitat que contribuïsca a la transició ecològica o a la transformació digital, la qual cosa requerirà informe de qualsevol de les entitats, públiques o privades, incloses en el Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.
f) Garantir el ple compliment del principi de «no causar perjudici significatiu» (principi «do no *significant *harm–*DNSH»), d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació.

Forma i termini de presentació de sol·licituds

1. La sol·licitud (comprensiva així mateix de la documentació exigida en el resolc seté) es presentarà preferentment de manera telemàtica en la seu electrònica de la Generalitat Valenciana, a través del procediment habilitat a aquest efecte i denominat «*EAUTOP 2022.

2. Per a la tramitació telemàtica s'haurà de disposar de signatura electrònica avançada, amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física) admés per la seu electrònica de la Generalitat (https://seu. gva.es). Si la sol·licitud es presenta telemàticament per representant, aquest haurà d'estar prèviament autoritzat a través del registre de representants: Més informació
3. El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 25 de gener de 2022 i finalitzarà el 31 d'octubre de 2022.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia