FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
CONVOCATÒRIA D'AJUDES DESTINADES A la DIGITALITZACIÓ D'EMPRESES DEL SEGMENT I (ENTRE 10 I MENYS DE 50 EMPLEATS), DINS DEL PROGRAMA KIT DIGITAL.A partir del 15 de març de 2022 a les 11 h

CONVOCATÒRIA D'AJUDES DESTINADES A la DIGITALITZACIÓ D'EMPRESES DEL SEGMENT I (ENTRE 10 I MENYS DE 50 EMPLEATS), DINS DEL PROGRAMA KIT DIGITAL.A partir del 15 de març de 2022 a les 11 h

Data d'inici de presentació de sol·licituds: 15/03/2022 a les 11.00 hores i fins al 30 de setembre de 2022 a les 11 h.

Aquesta Convocatòria té per finalitat la millora de la competitivitat i el nivell de maduresa digital de les empreses i persones en situació d'autoocupació compreses en el citat Segment I, seleccionant, en règim de concessió directa, els beneficiaris de les ajudes mitjançant un procediment de concurrència no competitiva.

Les ajudes d'aquesta Convocatòria tenen la consideració de subvenció directa i consistiran en disposicions dineràries destinades a finançar l'adopció d'una o diverses solucions de digitalització de les disponibles en el Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital recollit en la plataforma Accelera pime.

Podran destinar-se així mateix aquestes ajudes a l'adopció de solucions de digitalització la fi de la qual siga substituir a les solucions ja adoptades pel beneficiari, sempre que suposen una millora funcional. Per a considerar-se millora funcional, haurà de complir els següents requisits:

La solució ha de ser completament nova i complir tots els requisits mínims de la categoria a la qual pertany, conforme a l'Annex IV de les Bases Reguladores
Que la solució substituïda no complira amb algun dels requisits mínims exigits en la mateixa categoria de solució de digitalització corresponent.
No es considerarà millora funcional:
Cap desenvolupament, progrés, augment o enriquiment dels serveis i funcionalitats de la solució existent.
Actualització de versions de programari pel proveïdor, això és, *releases que el proveïdor servei sobre una versió.
*Upgrades o millora de versions.

El beneficiari haurà d'emprar l'ajuda concedida, el dret de cobrament de la qual es denomina «bo digital», en la contractació d'una o diverses solucions de digitalització formalitzant per a això Acords de Prestació de Solucions de Digitalització amb els Agents Digitalitzadors Adherits. Aquest «bo digital» no podrà fer-se efectiu fins que l'Agent Digitalitzador, en nom del beneficiari i sent aquest el responsable últim, present el corresponent compte justificatiu de la realització de l'activitat per a la qual es concedeix la subvenció i l'òrgan concedent considere justificada la subvenció.

Quantia de les ajudes:

L'import màxim d'ajuda per beneficiari serà de dotze mil euros (12.000 €). Els imports màxims d'ajuda per Categoria de Solucions de Digitalització, així com la duració que ha de mantindre's la prestació del servei per al Segment I són els següents:

Més informació

Font: sede.red.gob.es


Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia