FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
El kit digital per a pimes i autònoms s'amplia fins a finals de 2024

El kit digital per a pimes i autònoms s'amplia fins a finals de 2024

La quantia de les ajudes varia entre els 2.000 i els 12.000 euros

Les petites i mitjanes empreses i els treballadors autònoms tenen fins a finals del 2024 per a sol·licitar el Kit Digital. El Govern ha ampliat el termini per a poder sol·licitar aquestes ajudes fins a finals del pròxim any.

La quantia de les ajudes per a empreses d'entre 10 i 50 empleats és de 12.000 euros, mentre que per a les empreses que tinguen entre 3 i 10 empleats el bo digital és de 6.000 euros i per a aquelles que tinguen entre 0 i 3 empleats, 2.000 euros.

A l'hora de sol·licitar el Kit Digital, les pimes poden sol·licitar realitzar un lloc web, tindre més presència en internet, la gestió de les xarxes socials, comerç electrònic, la gestió de clients, serveis i eines d'oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica i comunicacions segures i ciberseguretat. A més, per a les empreses de major grandària també estan disponibles les solucions de presència avançada en internet i *marketplace.

Per a sol·licitar aquestes ajudes, les empreses deuen primer registrar-se en l'àrea privada de www.acelerapyme.es i completar el test d'autodiagnòstic digital que no porta més de 10 minuts.

Triar les solucions de digitalització

A continuació, hauran de consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del Programa Kit Digital, on podran triar entre una o diverses de les quals s'indiquen en el catàleg d Accelera Pime.

El següent pas consisteix en la sol·licitud de l'ajuda a través del portal Red.es del Govern. Quan s'haja comprovat que l'empresa compleix els requisits, se li concedirà el bo digital. Tot seguit, el beneficiari podrà consultar en *Acelera Pime el catàleg de solucions bàsiques de digitalització que ofereix el Programa i podrà veure el catàleg d'agents digitalitzadors.

Finalment, haurà de seleccionar un o diversos agents digitalitzadors amb els quals desenvolupar les solucions de digitalització que millor s'adapten a les necessitats del seu negoci i subscriure els “acords de prestació de solucions de digitalització”.

Cal recordar que aquest programa d'ajudes s'atorga de manera directa i per ordre d'arribada, una vegada realitzades les comprovacions del compliment dels requisits exigits en la convocatòria.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia