FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
II Convocatòria Extraordinària d'Ajudes a l'Ocupació “Accedim Covid” 2021  (Fundació Mapfre)

II Convocatòria Extraordinària d'Ajudes a l'Ocupació “Accedim Covid” 2021 (Fundació Mapfre)

Sol·licituds d'ajudes fins al 30 de setembre o fins que es concedisquen les ajudes previstes

La pandèmia del coronavirus ha situat a Espanya davant una greu crisi econòmica i social. Des de Fundació *MAPFRE volem contribuir a reactivar com més prompte millor el nostre teixit productiu i minimitzar els efectes socials i econòmics de la pandèmia a Espanya. Per aquesta raó i conscients que l'element que realment servirà per a mesurar la recuperació del país serà l'ocupació, posem en marxa la 2a convocatòria extraordinària d'Ajudes a l'Ocupació ACCEDIM *Covid.

En aquesta convocatòria oferim 500 ajudes a l'ocupació dirigides a petites empreses, autònoms i entitats socials amb fins a 6 empleats per a afavorir tant el manteniment de l'ocupació, com la generació de nous llocs de treball.

La duració de les ajudes s'estén fins als 9 mesos, podent contractar sense límit d'edat (sempre que siguen majors de 18 anys), a persones que porten, almenys, un mes en situació legal de desocupació i sempre que es formalitze un contracte a jornada completa o mitja jornada, quedant exclòs el contracte per obra i servei, i l'autoocupació.

Aquesta convocatòria inclourà, com a novetat, la possibilitat que els beneficiaris de l'ajuda puguen accedir gratuïtament per un temps limitat a cursos de formació en plataformes en línia d'empreses especialitzades col·laboradores en aquest programa.

Pots sol·licitar una ajuda des del 23 de març de 2021 fins que es concedisquen les ajudes previstes o, en defecte d'això, fins al 30 de setembre de 2021.

Pots consultar les bases ací:

Més informació

Per a sol·licitar una de les 500 ajudes disponibles en aquesta convocatòria hauràs de seguir aquests passos:

Crea el teu usuari per a accedir a la nostra aplicació de Premis, Beques i Ajudes.
Revisa el teu correu electrònic i confirma la creació del teu usuari.
Accedeix a l'aplicació de Premis i Ajudes de Fundació *MAPFRE.
Introdueix el teu usuari i contrasenya i, prem sobre l'opció “ALTA DE SOL·LICITUD” del menú de l'esquerra.
Selecciona la convocatòria de *Accedemos que et corresponga depenent de si sol·licites una ajuda per a un contracte a jornada completa o a mitja jornada.
Veu emplenant les dades que et demanem i adjunta els arxius en format pdf. Quan acabes, només hauràs de prem sobre “FINALITZAR” i estar pendent del teu correu electrònic, perquè t'anirem avisant a cada pas del procés de tot el que tinga a veure amb la teua sol·licitud i la gestió del seguiment de la teua ajuda.


Informació i consultes: 902 500 374
Correu electrònic: accedemos@fundacionmapfre.org
Horari: de 9,00 h. a 14,00 h. (Horari Peninsular) de dilluns a divendres

Més informació

Font: fundacionmapfre.org

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia