FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Kit Digital del Govern: 6.000 euros per a pimes d'entre 3 i 9 empleats a partir del 2 de setembre

Kit Digital del Govern: 6.000 euros per a pimes d'entre 3 i 9 empleats a partir del 2 de setembre

Arriba el segon tram de les ajudes per a la digitalització del Govern gràcies als fons *Next *Generation
Es podran sol·licitar durant un termini de 12 mesos registrant-se en el portal Accelera Pime

Red.es ha publicat la convocatòria per al segon tram de les ajudes del Kit Digital, que repartiran fins a 6.000 euros a empreses d'entre tres i nou treballadors a partir del 2 de setembre per a fomentar la digitalització.

Les ajudes podran sol·licitar-se durant un termini de 12 mesos i comptaran amb un muntant inicial de 500 milions d'euros, tal com va ocórrer amb les ajudes per a empreses entre 10 i 49 empleats.

No obstant això, la quantia seria ampliable, ja que el programa en total compta amb 3.067 milions d'euros de dotació procedents dels fons *Next *Generation de la Unió Europea.

AJUDES PER A la DIGITALITZACIÓ

El Kit Digital és un programa que permet contractar durant un any serveis digitals repartits en 12 categories amb fons *Next *Generation. Després de modificar l'ordre de bases la setmana passada, s'han afegit serveis de '*marketplace' i posicionament avançat en Internet'

Com a principal novetat, aquesta convocatòria permetrà a les empreses finançar 'maquinari', tal com reclamaven algunes associacions d'autònoms com *Uatae.

Per a sol·licitar l'ajuda, les companyies han de registrar-se en el portal Accelera Pime i completar un test d'autodiagnòstic per a optar a l'ajuda. Aquesta pot ser tramitada a través dels més de 8.700 agents digitalitzadors adherits a aquest.

Red.es ja ha concedit quasi de 21.000 ajudes a les empreses d'entre 10 i 49 empleats per a un total de 252 milions d'euros de fons europeus.

Més informació

Font: epe.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia