FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció

Subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a fomentar l'emprenedoria a través del programa de suport al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s'atorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció, a fi que puguen transferir-los el coneixement necessari que possibilite el manteniment de l'activitat durant la baixa maternal.

TERMINI

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el 9 de març de 2023. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció, sense que en cap cas puguen presentar-se es després de l'1 de setembre de 2023. En cas que la contractació haja tingut lloc abans de la publicació de l'extracte, el termini de dos mesos començarà a computar a partir de l'endemà de la publicació (DOGV núm. 9549 de 08/03/2023).

QUANTIA DE LA SUBVENCIÓ

1. L'import de la subvenció ascendirà a:

a) En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 3 mesos de duració: 1.500 euros.

b) En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 6 mesos de duració: 3.500 euros.

2. Els imports indicats en l'apartat 1 s'incrementaran en 500 euros si es contracta una persona amb diversitat funcional o a una dona.

3. Els contractes a temps parcial d'almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables, amb reducció proporcional de la quantia de l'ajuda.

Més informació

Font: gva.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia