FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Tercera convocatòria per a les ajudes de kit digital

Tercera convocatòria per a les ajudes de kit digital

Les sol·licituds podran enviar-se a partir del 20 d'octubre

La tercera convocatòria de les ajudes del programa Kit Digital ja estan en marxa. El Boletín Oficial del Estado ja ha publicat la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 20 d'octubre i es podrà formalitzar a través de la seu electrònica de Red.es.

Les ajudes van destinades a les petites i mitjanes empreses d'entre 0 i 3 treballadors que vulguen digitalitzar-se.

Les empreses podran optar a ajudes de 2.000 euros. Amb elles podran adquirir solucions de digitalització per a les àrees clau del seu negoci com pot ser tindre presència en internet, dissenyar una pàgina web, gestionar les xarxes socials, el comerç electrònic, gestionar els clients, oferir serveis i eines d'oficina virtual, implementar la intel·ligència empresarial i l'analítica, gestionar els processos, la factura electrònica, les comunicacions segures o aconseguir una presència avançada en internet i un *marketplace.

Per a sol·licitar el kit digital les empreses només hauran de registrar-se en l'àrea privada del portal Accelera Pime i completar el test d'autodiagnòstic sobre la situació de la seua empresa. A continuació, podran consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del programa Kit Digital. En aquest pas podran triar entre les solucions que apareixen en el catàleg. Finalment, hauran de sol·licitar l'ajuda a través de la seu electrònica de Red.es.

29.000 ajudes concedides

A continuació, es procedirà a comprovar si l'empresa compleix els requisits per a beneficiar-se del bo digital. Cal recordar que la pime haurà de seleccionar o un o diversos agents digitalitzadors amb els quals desenvoluparà les solucions de digitalització per al negoci. Una vegada ho haja fet, haurà de subscriure amb ells els acords de prestació de solucions de digitalització.

Les ajudes s'atorguen per ordre d'arribada. Amb la finalitat de facilitar l'accés a les mateixes s'ha habilitat la figura del representant voluntari, això vol dir, que qualsevol tercera persona pot presentar la sol·licitud en nom de l'empresari.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia