FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Comercio exterior - Internacionalización (Mostrar tot)
Adéu als negocis internacionals per al 60% de les pimes

Adéu als negocis internacionals per al 60% de les pimes

La pandèmia ha provocat que les operacions entre empreses de diferents països es ressenten de manera notable.

Sis de cada deu pimes han perdut un terç de la seua activitat internacional a conseqüència del coronavirus. Un percentatge que s'assembla al d'empreses de major o menor grandària. A més, existeix un 20% de petites i mitjanes organitzacions que reconeixen haver dit adéu al 50% de la seua activitat internacional.


Són dades que s'extrauen d'un estudi elaborat per *Gedeth *Network, en col·laboració amb investigadors de la Universitat de *Sidney.

De la mateixa manera, l'estudi avança que almenys el 65% de les pimes confia a recuperar els seus nivells d'activitat en menys de 12 mesos, mentre que tres de cada deu consideren que passarà més d'un any per a això. Els pessimistes són minoria (2,5%), que pensen que mai s'arribaran a recuperar.

El que demanen les pimes

Amb l'objectiu de voltejar la situació, les empreses demanden ajudes per a poder identificar nous mercats i per a poder buscar nous clients. Més de la meitat de les pimes enquestades aposten per aquestes dues mesures.

En paraules de Juan Millán, soci director de *Gedeth *Network, mentre que la Covid-19 ha afectat els negocis internacionals de les pimes en la mateixa mesura que en les grans empreses, “crida l'atenció que les pimes es mostren molt més optimistes davant les noves oportunitats que sorgiran de les pròpies amenaces que deixa la pandèmia”.

Més informació

Font. cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia