FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Comercio exterior - Internacionalización (Mostrar tot)
Així és el nou *hub logístic per a pimes, impulsat per *ICEX

Així és el nou *hub logístic per a pimes, impulsat per *ICEX

ICEX-*CECO oferirà formació perquè les petites i mitjanes empreses puguen comercialitzar els seus productes a l'estranger.

ICEX- *CECO ha creat un nou *hub tecnològic per a petites i mitjanes empreses (pimes). El nou *hub tecnològic oferirà formació perquè les pimes puguen comercialitzar els seus productes a l'estranger.


S'organitzaran cursos per a conéixer la realitat com l'operador econòmic autoritzat i el Brexit. Es farà el propi sobre els acords de reconeixement mutu amb el Regne Unit; la capacitació com a Representant Duaner i la seua importància per a l'empresa; el Transport Marítim i de quina manera afecta als enviaments internacionals, entre altres.

D'altra banda, el *hub tecnològic oferirà informació a les pimes sobre altres aspectes relacionats amb el comerç com pot ser el comerç amb les duanes. En aqueix sentit, se'ls ensenyarà sobre les innovacions que s'estan realitzant per a poder disposar d'un major control de les operacions amb mitjans electrònics.

Recorden que recentment l'Agència Tributària ha anunciat un paquet de mesures legislatives que afectaran el comerç electrònic. Segons s'ha avançat, la *AEAT incrementarà el nombre de declaracions en duanes. Això afectarà també les relacions que mantinguen les empreses amb el client final.

A més d'això, es posa de manifest que perquè puga haver-hi fluïdesa a les fronteres és necessari que existisca prèviament un sistema d'obtenció, emmagatzematge i interpretació de dades.

Interacció entre duana i empresa

Però no sols això, perquè segons s'indica també cal que existisquen especialistes que faciliten la interacció entre el sistema duaner i les empreses. Un dels elements clau perquè es fomente la seguretat i la confiança a l'hora de realitzar comerç internacional és l'Operador Econòmic Autoritzat (OEA).

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia