FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Comercio exterior - Internacionalización (Mostrar tot)
Experts en exportació donen les claus perquè les pimes s'expandisquen

Experts en exportació donen les claus perquè les pimes s'expandisquen

Les plataformes digitals, les millors aliades.

La internacionalització és una de les claus de l'èxit per a la pime espanyola. I en els temps que corren, la digitalització pot ser un dels majors aliats per a afrontar adequadament aquest repte.


Així ho creuen des del Club d'Exportadors i Inversors Espanyols, que a través del seu Comité de Reflexió sobre Internacionalització han volgut compartir una sèrie de conclusions a través d'un comunicat. En aquest comité estan present diferents experts del món acadèmic, de l'àmbit privat i també de les administracions públiques. Tots ells veuen en les plataformes de comerç electrònic “una palanca” perquè moltes pimes “accedisquen a nous mercats” i “aborden la seua expansió internacional”.

L'ús d'aquesta mena de plataformes no és només un pla per a créixer, també ho és per a impedir que el negoci acabe tancant. I és que de les 204.196 empreses que van vendre a l'exterior l'any 2018 tan sols el 31% pot considerar-se com una empresa regularment exportadora, segons les dades de *ICEX.

Segons expliquen des del Club d'Exportadors, el comerç digital internacional suposa un canvi important en la part estratègica i en l'operativa de les empreses exportadores, en el moment en el qual es materialitza en espais digitals de connexió directa entre oferta i demanda.

Més informació

Font:cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia