FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Comercio exterior - Internacionalización (Mostrar tot)
ICEX fa costat a pimes i *startups en la seua internacionalització

ICEX fa costat a pimes i *startups en la seua internacionalització

Destinarà 7,2 milions al seu procés internacional

ICEX destinarà 7,2 milions d'euros per a fer costat a les petites i mitjanes empreses (pimes) i a les *startups en el seu procés d'internacionalització. Ho farà a través de *ICEX *Next, un programa cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Gràcies a *ICEX *Next l'organisme ajudarà a les pimes i *startups espanyoles a internacionalitzar els seus productes o serveis. Per a això els oferirà assessorament personalitzat en comerç exterior i un suport econòmic de fins a 24.000 euros per a sufragar part de les despeses de la posada en marxa del seu pla de negoci internacional.
En concret, el programa ofereix un assessorament de fins a 30 hores a les empreses. Durant aqueix temps, un expert assignat per la pròpia empresa els ajudarà a revisar o a posar en marxa el seu pla estratègic de negoci internacional, ja siga en línia o offline.

A més d'això, consultors especialitzats animaran a l'empresa a millorar la seua competitivitat en àrees com la transformació digital i la contractació o les licitacions en l'àmbit internacional.

Afectats pel Brexit

Aquest programa també influirà positivament en aquelles empreses que s'hagen vist afectades pel Brexit en les seues operacions comercials amb el Regne Unit. En aquest sentit, aquestes empreses podran accedir a un pla de seguiment o contingència que els ajudarà a afrontar amb èxit les noves circumstàncies.

*ICEX *Next també sufragarà el 60% de les despeses ocasionades per accions que es realitzen per a desenvolupar el pla estratègic internacional de l'empresa. El màxim import finançable en aquest sentit són 24.000 euros. En aqueix import s'inclouen també les despeses relacionades amb la prospecció i estudis de mercat en altres països; la promoció internacional de la marca, productes o serveis; el desenvolupament d'una xarxa comercial en l'exterior, i la contractació de personal per al departament d'internacional de l'empresa.
Les empreses que participen en aquest programa podran formar part també del Club *ICEX *Next, que compta amb una sèrie d'avantatges exclusius relacionats amb la internacionalització de l'empresa.

El termini d'inscripció per a participar en aquest programa romandrà obert fins a final del mes de maig.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia