FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Comercio exterior - Internacionalización (Mostrar tot)
SUBVENCIONS PER A la MILLORA DE LA GESTIÓ DE LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES PIMES DE LA CV (Fins al 9 de setembre de 2022)

SUBVENCIONS PER A la MILLORA DE LA GESTIÓ DE LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES PIMES DE LA CV (Fins al 9 de setembre de 2022)

Suport a les pimes de la Comunitat Valenciana en la millora de la gestió de la internacionalització a través de consultoria especialitzada

Dirigit a: Pimes amb seu social en la CV

Data límit presentació sol·licituds: 9 setembre 2022

Data límit justificació: 30 maig 2023

El projecte ha d'iniciar-se entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022 i no pot haver finalitzat abans de la data de presentació de sol·licitud.



Tipus d'ajuda i intensitat

Les ajudes seran de fins al 60% de les despeses elegibles (IVA exclòs), corresponent a les despeses que s'especifiquen com a subvencionables en la convocatòria, sent l'import màxim dels costos subvencionables de 30.000 euros.

Actuacions susceptibles de suport


Consultories estratègiques dirigides a millorar la gestió de la internacionalització de l'empresa i la seua posició competitiva internacional.

L'empresa podrà presentar un projecte que incloga una o més consultories estratègiques incloses en la convocatòria.

Costos subvencionables

Es consideren subvencionables les despeses externes de consultoria estratègica dirigits a millorar la gestió de la internacionalització de l'empresa i la seua posició competitiva internacional.

Els serveis d'internacionalització els costos de la qual podran ser subvencionats sempre que estiguen prestats per consultores especialitzades en les respectives àrees de l'activitat internacional:

a) Consultoria estratègica d'internacionalització:

Consultoria per a la definició de l'estratègia exportadora de l'empresa.
Consultoria estratègica sobre compra pública internacional.
Consultoria estratègica dirigida al posicionament de la marca i la seua comunicació internacional
Consultoria estratègica per a la implantació en mercats exteriors (assessorament legal, fiscal i/o laboral, entre altres).
Consultoria estratègica sobre altres aspectes especialitzats de la internacionalització de les empreses, com a finançament internacional, logística, etc. que hauran de ser justificats per l'empresa en la memòria a aportar a IVACE.
b) Consultoria estratègica sobre digitalització de l'activitat internacional, màrqueting digital i canals en línia de comercialització en l'exterior.

c) Consultoria estratègica per al creixement sostenible de l'activitat internacional

El cost de la consultoria individualment considerada haurà d'oscil·lar entre un mínim de 3.000 euros i un màxim de 14.999 euros, en funció de l'abast i complexitat del servei; en tot cas, la despesa màxima a subvencionar per consultoria no superarà l'import de 14.999 euros.

Més informació

Font: ivace.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia