FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
Com funciona el programa de creixement empresarial de DGIPYME

Com funciona el programa de creixement empresarial de DGIPYME

Es tracta d'un programa que facilita a les empreses l'accés a altres fonts de finançament

DGPYME és un programa de creixement empresarial que ha posat en marxa la Direcció General de la Indústria i de la Pime per a facilitar a les empreses l'accés a altres fonts de finançament.

El programa es divideix en diverses fases. En la primera d'elles es realitza un diagnòstic de la situació de l'empresa en la qual experts es reuniran amb els representants de la mateixa per a detectar àrees potencials de millora.

El procés d'anàlisi abasta diverses àrees com són l'anàlisi de productes i serveis, l'estudi del mercat i la competència, l'avaluació dels processos empresarials, l'anàlisi de factors relacionats amb el màrqueting i la comunicació, així com l'organització i recursos humans i la situació financera de la companyia.

D'altra banda, existeix un apartat específic d'assessorament. En aquest punt, l'empresa, una vegada que s'ha realitzat el diagnòstic empresarial, haurà de decidir en quina àrea aprofundir per a millorar el seu nivell de competitivitat.

Per a fer-ho possible, el programa *DGIPYME posa a la disposició de l'empresari un assessor especialitzat. Aquest expert mantindrà una sèrie de reunions amb els responsables de l'empresa a fi d'analitzar les necessitats i millores que s'han de realitzar, així com l'impacte de les mesures que han d'adoptar-se.

Assessorament personalitzat

Així, el resultat de la fase d'assessorament personalitzat serà l'elaboració d'un pla de creixement per a la pime. Aquest document recollirà les línies estratègiques en les quals ha de centrar-se en les que l'empresa ha de treballar. A partir d'ací es definirà el full de ruta a seguir per a dur a terme les accions proposades.


Entre les àrees d'assessorament figuren la d'innovació, digitalització, operacions, recursos humans, màrqueting i comercialització i finances. Aquest assessorament el realitzaran professionals especialitzats sota la direcció de la Fundació *EOI i del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat. Els assessors s'ocuparan d'analitzar la situació de l'empresa i de plantejar un pla de negoci ajustat a les necessitats de la companyia.

Més informació

Font:cincodias.elpais.com


Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia