FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
El 23% de les pimes amb préstecs ICO no podran acollir-se a les ampliacions de manca i amortització

El 23% de les pimes amb préstecs ICO no podran acollir-se a les ampliacions de manca i amortització

Una de cada cinc pimes vol acollir-se a les ajudes directes aprovades pel Govern

El 23% de les pimes que compten actualment amb un ICO no podrà no podrà acollir-se a les mesures d'ampliació de la manca o de l'amortització que el Govern va aprovar al novembre en tindre impagaments de més de 90 dies enfront d'entitats financeres, segons l'últim baròmetre dels Gestors Administratius. El president del Consell General d'aquesta entitat afirma: "una de les condicions per a poder ampliar els terminis de manca i amortització dels ICO *Covid és no estar en mora; és increïble que no siguen conscients que les pimes estan patint un calvari, els falta liquiditat i, en conseqüència, no poden fer front als seus compromisos financers. Per això, requereixen ajuda".


A més, segons aquest baròmetre, una de cada cinc pimes vol sol·licitar les ajudes directes establides pel Reial decret llei 5/2021. No obstant això, el 43% d'aquestes empreses no podran fer-ho per no estar al dia en els seus pagaments amb Hisenda i la Seguretat Social, requisit per a poder accedir a aquestes ajudes.

Aquest baròmetre dels Gestors Administratius, dut a terme entre el 9 i el 13 d'abril, recull informació sobre l'obligació, aprovada a l'octubre, de completar un registre de retribucions amb l'objectiu de reduir la bretxa salarial. No obstant això, només el 33% de les pimes coneixen les obligacions aprovades en el reial decret 902/2020 i només el 23% de les pimes estan en disposició d'aportar la informació si li la sol·liciten.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia