FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
El Fons Europeu d'Inversions, CaixaBank i *MicroBank reforçaran el seu suport a les pimes espanyoles

El Fons Europeu d'Inversions, CaixaBank i *MicroBank reforçaran el seu suport a les pimes espanyoles

El Fons Europeu d'Inversions (*FEI), CaixaBank i *MicroBank reforçaran el seu suport a les pimes i ‘*midcaps’ espanyoles per mitjà de garanties per valor de 637 milions d'euros

El Fons Europeu d'Inversions (*FEI), CaixaBank i *MicroBank reforçaran el seu suport a les pimes i ‘*midcaps’ espanyoles per mitjà de garanties per valor de 637 milions d'euros a través del primer acord de *portfolio de garanties de *InvestEU signat a Espanya. CaixaBank i *MicroBank utilitzaran aquestes garanties per a mobilitzar més de 1.000 milions d'euros en finançament que ajudaran les empreses a aconseguir tot el seu potencial.

CaixaBank es beneficiarà d'una garantia del *FEI de fins a 150 milions d'euros amb la finalitat de millorar l'accés a finançament de les petites i mitjanes empreses a Espanya, permetent mobilitzar fins a uns 214 milions d'euros en préstecs a aquestes companyies. Aquesta línia de finançament està lligada a uns productes específics facilitats pel Fons *InvestEU que contemplen dues àrees temàtiques: Innovació i Digitalització i Sostenibilitat. L'entitat començarà a oferir aquests productes de finançament a partir del segon semestre de l'any.

A través de la Garantia *InvestEU d'Innovació i Digitalització, amb un valor de fins a 100 milions d'euros, CaixaBank continuarà fent costat a les empreses espanyoles amb focus en activitats de R+D, millorant el seu accés a finançament. Aquesta iniciativa també contribuirà a impulsar la transformació digital d'aquest perfil d'empreses. La Garantia *InvestEU de Sostenibilitat té un valor de fins a 50 milions d'euros. Amb aquesta garantia, el *FEI i CaixaBank reforçaran el seu suport a la transició verda i facilitarà que els destinataris de les ajudes duguen a terme inversions verdes, inclusives i respectuoses amb el medi ambient.

D'altra banda, *MicroBank, banc social de CaixaBank que compleix 15 anys en aquestes dates, ha signat un acord de garanties amb el *FEI per valor de fins a 487,5 milions d'euros que inclou quatre productes facilitats pel Fons *InvestEU: Microfinances, Emprenedoria Social, Competitivitat de les pimes i Sostenibilitat. *MicroBank podrà facilitar finançament en aquests àmbits a microempreses, emprenedors i empreses socials en condicions favorables. Aquest acord permetrà mobilitzar fins a 800 milions d'euros.

La Garantia *InvestEU de Microfinances i Emprenedoria Social pot aconseguir un total de 200 milions d'euros. A través d'aquesta garantia, *MicroBank podrà continuar oferint un millor accés al finançament a les microempreses, autònoms inclosos, i a les empreses socials amb dificultats per a accedir al crèdit. Amb la Garantia *InvestEU per a Competitivitat de les Pimes, d'un valor de fins a 250 milions d'euros, *MicroBank podrà millorar la competitivitat de les petites empreses afavorint el seu accés a finançament.

Més informació

Font: valenciaplaza.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia