FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
FINANCIÓN EMPRESARIAL - LÍNIES ICO NACIONAL

FINANCIÓN EMPRESARIAL - LÍNIES ICO NACIONAL

Línies ICO que pots sol·licitar en el teu banc per a finançar les teues activitats empresarials i/o els teus projectes d'inversió, les teues necessitats de liquiditat i despeses de la teua activitat dins d'Espanya, així com les teues vendes a curt termini en el territori nacional.

En aquesta secció trobaràs les Línies ICO que pots sol·licitar en el teu banc per a finançar les teues activitats empresarials i/o els teus projectes d'inversió, les teues necessitats de liquiditat i despeses de la teua activitat dins d'Espanya, així com les teues vendes a curt termini en el territori nacional.

Si eres un particular o pertanys a una comunitat de propietaris i estàs pensant a rehabilitar el teu habitatge o edifici, també pots acudir a les Entitats de Crèdit i sol·licitar finançament ICO.

Consulta les opcions i tria la que millor s'adapte a les teues necessitats!

Recorda que pots contactar amb el nostre Servei d'Atenció al Client per a traslladar-nos les teues consultes sobre les característiques i forma de tramitació de les Línies ICO.

Línies disponibles:

- ICO EMPRESES I EMPRENEDORS Més informació

- ICO Garantia *SGR/*SAECA Més informació

- ICO Crèdit Comercial Més informació

- ICO Red.es Accelera Més informació

- ICO Red.es Kit Digital Més informació

Font: ico.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia