FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
Línia bonificada IVF-*AFIN Liquiditat Pime & Autònom

Línia bonificada IVF-*AFIN Liquiditat Pime & Autònom

Préstecs amb ajudes directes de fins al 30% per a projectes d'inversió i capital circulant

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris els autònoms i societats mercantils la seu social de les quals, establiment o sucursal de producció o de desenvolupament d'activitat es trobe radicat en la Comunitat Valenciana.

Els projectes tindran com a finalitat:

Ampliació i renovació de les instal·lacions, maquinària i equips; i
Sosteniment del capital circulant de l'empresa, incloent la contractació de mà d'obra, l'adquisició de béns i serveis lligats al cicle de l'explotació, el finançament de clients, la inversió en existències i tresoreria operativa de l'empresa, així com la cancel·lació del deute a curt termini de naturalesa comercial i financera.
No podran ser beneficiàries les entitats de dret públic, les universitats públiques, els organismes autònoms, les empreses públiques, les societats mercantils públiques entenent per tals aquelles en les quals més de la meitat del capital social pertanga directament o indirectament a una Administració pública, les Fundacions públiques, i les societats participades majoritàriament per aquestes.

Tampoc podran ser beneficiaris en determinats sectors d'activitat enumerats en l'article 3 de la convocatòria d'aquest producte financer.

Si una empresa privada opera al mateix temps en sectors d'activitat exclosos i no exclosos, l'empresa podrà ser beneficiària del finançament bonificat atorgat a l'empara de la Convocatòria sempre que siga possible garantir, mitjançant la separació d'activitats i distinció de costos, que les activitats excloses no es beneficien, de cap manera, del finançament que puga rebre per les activitats no excloses.

*Consultar les bases completes en la convocatòria

Més informació

Fuente: prestamos.ivf.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia