FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
Línia bonificada IVF Inverteix Pime *React-EU FEDER

Línia bonificada IVF Inverteix Pime *React-EU FEDER

Operacions cofinançades amb fons europeus que incorporen ajudes directes de fins al 20%

Despeses finançables elegibles

L'import *bonificable de cada projecte empresarial presentat es determinarà a partir de l'import total dels costos que tinguen la consideració de despeses finançables elegibles segons determina la Convocatòria. En cap cas, el cost d'adquisició de les despeses finançables elegibles podrà ser superior al seu valor de mercat.

A l'efecte del càlcul de l'ajuda i de les despeses finançables elegibles, totes les xifres emprades s'entendran abans de qualsevol deducció fiscal o altres càrregues. No es consideraran despeses finançables elegibles els impostos indirectes quan siguen susceptibles de recuperació o compensació.

La despesa finançada amb l'operació haurà de desenvolupar-se dins del territori de la Comunitat Valenciana i no serà compatible amb qualsevol altra contribució de fons Estructurals i d'Inversió comunitaris, per als mateixos costos subvencionables, sense perjudici del que s'estableix per a això en la norma Catorzena, Catorzena bis, Catorzena ter, Catorzena quater i Quinzena, relativa al Règim d'ajudes.

De conformitat amb el que s'estableix en l'Ordre *HFP/1979/2016, de 29 de desembre, modificada per l'Ordre *HAC/114/2021, de 5 de febrer, són despeses finançables elegibles aquells que consistisquen o bé en l'adquisició d'actius fixos, o bé en el sosteniment del capital circulant, sempre que s'hagen realitzat amb posterioritat a 1 d'abril de 2020. Les inversions finançades no podran haver conclòs materialment ni haver-se executat íntegrament a data de la sol·licitud del finançament.

Com a inversions en actius fixos, seran despeses finançables elegibles els següents:

Adquisició i condicionament de terrenys per a la seua utilització en la producció dels béns i serveis que constitueixen l'activitat principal de l'empresa.

Adquisició i construcció de naus industrials, i instal·lacions tècniques per al desenvolupament de l'activitat principal de l'empresa.

Construcció d'instal·lacions d'energia renovable, tant si el seu destí és l'autoconsum com l'abocament a xarxa, sempre que els projectes no superen una potència de 30 *MWp.

Adquisició d'equipament vinculat a les tecnologies de la informació i la comunicació.
Maquinària, eines, motles o utillatge.

Mobiliari.

Vehicles industrials i elements de transport afectes a l'explotació, fins a un màxim de 25.000 euros, amb l'excepció d'aquells sol·licitants l'objecte social dels quals consistisca en l'arrendament d'aquests elements patrimonials. Referent a això, l'adquisició de vehicles de transport de mercaderies per carretera no es considerarà en cap cas com a despesa finançable elegible a l'efecte d'aquesta Convocatòria.

Actius intangibles, com les despeses de recerca i desenvolupament, la propietat industrial, els drets de traspàs o les aplicacions informàtiques.

Adquisició de participacions empresarials a fi d'ampliar la capacitat productiva de l'empresa, millorar les condicions d'accés al finançament, o assegurar el subministrament d'inputs clau per al procés productiu de l'empresa.

Més informació

Font: prestamos.ivf.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia