FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
Línia Finançament GENERAL DE L'IVF

Línia Finançament GENERAL DE L'IVF

Préstecs d'entre 20.000 i 10.000.000 euros, amb trams específics per a la indústria ceràmica, i opció de retornar el capital al venciment.

Beneficiaris

Persones autònomes i empreses que tinguen, almenys, un establiment, sucursal de producció, o sucursal de desenvolupament d'activitat radicat en la Comunitat Valenciana. Aquesta línia de finançament compta amb una dotació pressupostària especial per a empreses que operen en sectors amb codi 2030, 2331 i 2349 de la Classificació Nacional d'Activitats Econòmiques.

Finalitat dels projectes:

– Ampliació i renovació de les instal·lacions, maquinària i equips
– Sosteniment del capital circulant de l'empresa, incloent-hi la contractació de mà d'obra, l'adquisició de béns i serveis lligats al cicle de l'explotació, el finançament de clients, la inversió en existències i tresoreria operativa de l'empresa, així com la cancel·lació del deute a curt termini de naturalesa comercial i financera.

*Consultar les bases completes en la convocatòria

Condicions Més informació

Requisits Més informació

Despeses finançables Més informació

Font: Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia