FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Formación (Mostrar tot)
Cursos gratuïts per a treballadors i autònoms de la província de Castelló

Cursos gratuïts per a treballadors i autònoms de la província de Castelló

Si treballes a la província de Castelló, ja pots apuntar-te als cursos en línia, l'objectiu principal dels quals és millorar les teues competències professionals a través de noves tecnologies, des de la comoditat de la teua casa i amb el suport continu de tutors especialitzats.

Aquesta formació pertany a la convocatòria autonòmica de formació dirigida prioritàriament a persones treballadores, autònoms/as i ERTO de la Comunitat Valenciana. A més, tots els cursos són especialitats del *SEPE i una vegada finalitzada la formació, obtindràs un diploma que certifica el correcte aprofitament del curs.

Com són les classes?

Formació en línia: Aprenentatge a través del nostre Campus Virtual.
Sense horaris ni desplaçaments: Connecta't en qualsevol moment del dia!
Tutor personal: Resol tots els dubtes i consultes.
Els cursos estan 100% subvencionats per la Generalitat Valenciana , el *Servei *Valencià d'*Ocupació i *Formació (LABORA) i el Ministeri de Treball i Economia Social, cosa que significa que no et costaran ni un euro i no consumeixen crèdits de formació de les empreses.

Consulta a continuació l'oferta de cursos i sol·licita la teua plaça!

Més informació

Font: cursosfemxa.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia