FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Jornadas (Mostrar tot)
DIMARTS PASSAT VAM REALITZAR LA NOSTRA PRIMERA REUNIÓ INNOVADORA AMB EMPRESES DEL SECTOR AGROALIMENTARI

DIMARTS PASSAT VAM REALITZAR LA NOSTRA PRIMERA REUNIÓ INNOVADORA AMB EMPRESES DEL SECTOR AGROALIMENTARI

A la sala de conferències de *FECAP i de la mà de Paco *Corma, expert en gestió de la innovació es va realitzar la primera reunió innovadora, de les tres que tenim previstes per a enguany.

A les 6.30 de la vesprada i a la sala de conferències de *FECAP, es va realitzar dimarts passat la primera reunió innovadora, en aquesta ocasió dirigida a empreses del sector agroalimentari, i que va ser dirigida per Paco *Corma, consultor expert en gestió de la innovació, qui durant més d'hora i mitja, va anar desgranant diferents eines per a innovar en producte i servei, resultant summament interessant i pràctic per a les empreses participants.

Aquesta és la primera, d'una sèrie de tres reunions innovadores, que hem previst per a enguany, amb les empreses de diferents sectors de l'Alt Palància i les podem realitzar gràcies al suport de la Diputació de Castelló.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia