FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Jornadas (Mostrar tot)
PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE FECAP

PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE FECAP

El dijous passat es va presentar en societat la nova web de *FECAP una eina col·laborativa amb moltes utilitats per a les empreses associades.

Dijous passat es va presentar a l'Hotel Martín l'Humà de Sogorb, la nova web de *FECAP, una eina col·laborativa que facilita la interrelació entre tots els associats, ja que a través d'ella poden realitzar ofertes al propi col·lectiu d'associats, publicar ofertes d'ocupació, poden comunicar-se internament, *ademas de poder tindre el seu propi espai en el directori d'empreses, amb una descripció del que és la seua empresa, dades de contacte, presència en internet, vídeo corporatiu, etc.

De senzilla i amigable aparença el nou portal empresarial està dividit en tres grans blocs verticals, a través dels quals es persegueix un triple objectiu formar i informar, mostrar les ofertes d'ocupació, millorar la competitivitat i sostenibilitat mediambiental i econòmica de les empreses i donar visibilitat als nous associats.

En definitiva la pàgina pretén ser “un punt de trobada entre el teixit empresarial de la comarca perquè es generen sinergies productives entre ells, que es motiven amb les possibilitats que la transformació digital ofereix, que es genere ocupació gràcies a la plataforma, i que puguen accedir fàcilment a través del portal a qualsevol tipus d'entitat que li aporte tant a nivell Indústria 4.0, I+D+i, tics, formació”, segons va explicar María *Albaicín, de Mola Editors, empresa que ha desenvolupat aquest projecte.

A l'acte van assistir empreses associades així com també els alcaldes de Sogorb i Altura, Rafael Magdalena i Miguel López, respectivament.

Aquest projecte ha sigut subvencionat per l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia