FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
90.000 euros en premis per a les pimes que desenvolupen iniciatives sostenibles, ètiques i responsables

90.000 euros en premis per a les pimes que desenvolupen iniciatives sostenibles, ètiques i responsables

L'asseguradora *Generali llança la segona edició dels seus premis *SME *EnterPRIZE, on les pimes que fomenten la sostenibilitat ambiental, social o laboral poden obtindre 30.000 euros.

*Generali torna a fer costat a les pimes sostenibles amb la segona edició dels seus premis *SME *EnterPrize, sota el lema "construir el futur premiant el present". La iniciativa cerca secundar i fomentar la sostenibilitat entre els xicotets negocis que impulsen projectes sostenibles a nivell mediambiental, que fomenten el benestar dels seus empleats o que desenvolupen accions amb impacte social.

Fins al 31 de maig, les empreses que complisquen els requisits poden presentar la seua candidatura i optar a un premi de 30.000 euros en alguna de les tres categories disponibles relacionades amb l'àmbit laboral, social o mediambiental.

A Espanya, els xicotets negocis representen el 90% del teixit empresarial i més del 60% de l'ocupació. Davant una economia atomitzada com la nostra, les pimes són, segons la companyia asseguradora, els més afectats per aquests dos llargs anys de crisis, però també són part essencial de la solució per a aconseguir una recuperació econòmica que ens permeta a més construir models més respectuosos amb l'entorn i la societat.

Per això, en aquesta segona edició dels premis *SME *EnterPRIZE, *Generali ha volgut els millors projectes presentats per negocis de qualsevol sector sobre la base dels objectius de recuperació fixats per la Unió Europea, com són la responsabilitat mediambiental, el foment de benestar, la conciliació i el desenvolupament professional dels empleats o les accions que contribuïsquen de manera positiva en la societat, en comunitats i territoris concrets.

*Generali destinarà 30.000 euros a les pimes que guanyen en cadascuna de les tres categories
Els premis *SME *EnterPRIZE van nàixer en 2021 amb motiu del 190 aniversari de la companyia i torna enguany en una segona edició en la qual, a més d'Espanya, participen altres països europeus en els quals *GENERALI desenvolupa la seua activitat.

En l'edició de 2022 participaran 10 països europeus: Itàlia, Alemanya, Espanya, França, Àustria, Hongria, República Txeca, Croàcia i Portugal. Dels tres guanyadors espanyols, un d'ells representarà a Espanya en la gran gala final amb representants de tots els països que se celebrarà a Brussel·les i que comptarà amb representants de les institucions de la Unió Europea.

En aquesta segona edició, els negocis compten amb tres possibilitats per a inscriure la seua candidatura i optar a un dels guardons, depenent de les iniciatives que hagen desenvolupat:

Més informació

Font: autonomosyemprendedores.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia