FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Aquestes són les ajudes 'verdes' a les quals poden accedir pimes i autònoms" per a millorar la seua sostenibilitat

Aquestes són les ajudes 'verdes' a les quals poden accedir pimes i autònoms" per a millorar la seua sostenibilitat

Les empreses que presenten projectes basats en la digitalització i la transició energètica seran les beneficiàries dels fons de recuperació europeus

Si tens un negoci propi i vols beneficiar-te dels fons de recuperació europeus has d'apostar per projectes basats en la digitalització o en la transició energètica. Per això, ajudes directes com les que ofereix el nou programa de sostenibilitat per a pimes de la Cambra de Comerç d'Espanya, en col·laboració amb les Cambres de Comerç Territorials, poden resultar-te de gran ajuda.

El programa, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), dona ajudes per a tota mena d'actuacions relatives a l'eficiència energètica, el mesurament de la petjada de carboni, l'economia circular i l'Agenda 2030.

"L'objectiu", explica José Luis Bonet, president de la Cambra d'Espanya, "és millorar la productivitat i competitivitat de les micro, petites i mitjanes empreses amb l'adopció d'una cultura a favor de la innovació permanent per a aconseguir un creixement econòmic sostenible".

I és els Fons Europeus de Recuperació, posats en marxa per a ajudar a les empreses després de la pandèmia, estan a la disposició de qualsevol companyia, si bé s'afavorirà a les pimes que impulsen la digitalització i la transició ecològica. Estem parlant de 140.000 milions d'euros, dels quals 72.000 arribaran en forma d'ajudes directes.

Les empreses que sol·liciten les ajudes que ofereix la Cambra de Comerç d'Espanya, dins del seu programa de sostenibilitat, podran rebre una ajuda directa d'entre el 40% i el 85%, depenent de la comunitat autònoma i de la inversió realitzada sobre un màxim de 7.000 euros.

En una primera fase, 16 Cambres de Comerç participaran en aquest programa del qual enguany podran beneficiar-se 160 pimes. Es tracta de les Cambres d'Almeria, Camp de Gibraltar, Huelva, Sevilla, Màlaga, Tenerife, Ciudad Real, Toledo, Mallorca, Cantàbria, Lleó, Alacant, Castelló, València, Navarra i Pontevedra, Vigo i *Vilagarcía.

REACTIVACIÓ ECONÒMICA
"La crisi sanitària ha reforçat la importància de la sostenibilitat com a valor estratègic per a la resiliència de les empreses i l'obertura d'oportunitats de negoci. Les pimes, que a Espanya representen el 99% del teixit productiu ( i més del 60% de l'ocupació), no poden romandre alienes a un model de reactivació econòmica basat en la sostenibilitat", afig Bonet.

Més informació

Font: elmundo.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia