FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
BBVA calcularà la petjada de carboni a les pimes perquè estalvien fins a un 50% en energia

BBVA calcularà la petjada de carboni a les pimes perquè estalvien fins a un 50% en energia

És el primer banc que ofereix als seus clients una eina de mesurament d'emissions CO2

BBVA fa un pas més en la seua estratègia de sostenibilitat i ha llançat una eina virtual per a mesurar la petjada de carboni dels seus clients empresarials. D'aquesta manera es converteix en el primer banc que ofereix un servei d'aquest tipus, amb l'objectiu de conscienciar sobretot a les pimes i als autònoms en les polítiques per a combatre la contaminació ambiental.

L'entitat aprofitarà les dades d'aquests clients per a dur a terme el mesurament, com són la categorització de despeses i l'agregació de comptes en els competidors. L'eina és gratuïta i en un futur servirà per a oferir solucions financeres (crèdits) perquè les pimes i els autònoms prenguen mesures per a rebaixar el volum de les seues emissions.

Els responsables de transformació de clients empresarials, Óscar Vélez de Mendizábal, i de solucions sostenibles, Daniel *Navia, asseguren que amb aquest servei les pimes i els autònoms poden trencar les barreres que troben en l'actualitat, els permetrà accedir a contractes públics amb millors puntuacions i a rebaixar la factura energètica. Estimen que l'estalvi en despeses energètiques aconsegueix fins a un 50% en molts negocis sol el canvi de subministradors d'energia i canvi d'instal·lacions i que, en altres casos (per exemple, bars), les inversions s'amortitzen en 4 o 5 anys sol amb l'ajust d'aquestes factures.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia