FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Com seran les pimes en el futur?

Com seran les pimes en el futur?

Les empreses seran més socials i responsables amb el medi ambient

Social i responsable, així serà l'empresa del futur, asseguren des de *Vitae *Solutions. Per a realitzar aquesta afirmació es basen en la Llei 11/2018 que obliga a les empreses que tenen més de 250 treballadors a informar sobre el seu comportament sobre la contaminació, la lluita contra el canvi climàtic o la protecció de la biodiversitat, entre altres.


Segons la norma, les empreses també han d'informar sobre les mesures que s'apliquen en relació amb el respecte i la prevenció dels Drets Humans. El mateix succeeix amb els compromisos empresarials que tinguen amb el dret sostenible i el seu impacte en l'ocupació i les mesures que es prenen per a la salut i seguretat dels consumidors.

La fundadora de *Vitae *Solutions, Susana *Gállego, apunta que les empreses hauran de preguntar-se com de gran serà el benefici col·lectiu que percebran les companyies si s'aplicaren, per exemple, criteris menys contaminants i que ajuden a lluitar contra el canvi climàtic.

Criteris *ESG en les inversions

Igualment, les empreses hauran de tindre en compte els criteris *ESG en les seues inversions. *ESG són les sigles de ‘*environmental’, ‘social’ i ‘*governance’. Això significa que les empreses hauran d'armar una estratègia en la qual es conjugue el seu creixement econòmic, es comprometen amb el medi ambient i incloguen una part d'ètica i de govern interns.

Fins ara, una empresa era considerada rendible per a invertir en funció del seu capital. No obstant això, en el futur les companyies hauran de passar per un examen de sostenibilitat i compromís social. Hui dia, molts inversors exigeixen demostrar que se segueixen criteris *ESG per a decidir si invertir o no en l'empresa.


Més informació


Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia