FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
El 78% de les pimes desconeix l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible

El 78% de les pimes desconeix l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible

El Consell General d'Economistes demana reorganitzar la fiscalitat mediambiental

Les pimes representen quasi el 100% del teixit empresarial a Espanya i generen el 70% de l'ocupació, segons les dades del Ministeri d'Economia. Per això, el Consell General d'Economistes considera que són una peça clau en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) impulsats per les Nacions Unides per a donar continuïtat a l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, signada en 2015 pels caps d'Estat dels països membres com a compromís internacional per a fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització.


No obstant això, un 78% de les pimes espanyoles no coneix l'Agenda o solo ho fa de forma superficial, segons ha informat aquest dimecres Cristina Sánchez, directora executiva de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, en la presentació d'una guia que la Xarxa ha elaborat juntament amb la patronal *Cepyme i el Consell General d'Economistes per a ajudar les pimes a implantar els *ODS.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia