FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
El Govern preveu posar en marxa plans de transició ecològica en pimes

El Govern preveu posar en marxa plans de transició ecològica en pimes

Una jornada tracta l'objectiu estratègic de les petites i mitjanes empreses per ser més sostenibles. Reyes Maroto revela els plans del Govern en aquesta matèria, els quals continuaran el seu curs després de la renovació del seu mandat al capdavant d'Indústria

L'aposta per la sostenibilitat és un dels reptes als quals s'enfronten les petites i mitjanes empreses (pimes) aquest any 2020. Aquesta qüestió ha sigut una de les quals s'han debatut durant la jornada ‘La sostenibilitat com a factor estratègic’, a la qual va acudir, entre altres personalitats, la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto.


Entre les claus per a aconseguir unes pimes més ecològiques i que aposten per la sostenibilitat destaca, segons han assegurat participants en les jornades, com el president de *Cepyme, Gerardo *Cuerva, i el president de la Cambra d'Espanya, José Luis Bonet, una major implicació de les administracions públiques i la consciència d'aquestes empreses per apostar per la sostenibilitat.

Factor estratègic per a les pimes

Per exemple, *Cuerva ha assenyalat que la sostenibilitat suposa un “factor estratègic” per a aquestes empreses i una “oportunitat extraordinària” perquè s'impulse la innovació i milloren en competitivitat, per al que ha reclamat major implicació de les administracions públiques.

Per part seua, el president de la Cambra d'Espanya considera que perquè les pimes invertisquen en sostenibilitat primer han d'associar la rendibilitat econòmica amb l'impacte social i mediambiental. Al seu torn, ha exposat que van “un punt per darrere de les grans empreses, que ja han aconseguit avançar en aquest aspecte”.

D'altra banda, durant la jornada s'ha manifestat que aquest assumpte ha de tractar-se des de la rellevància que té evitant que siga “una moda o estratègia de màrqueting”.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia