FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
La Cambra de Comerç habilita un portal web per a assessorar pimes en matèria de sostenibilitat

La Cambra de Comerç habilita un portal web per a assessorar pimes en matèria de sostenibilitat

El criteri de sostenibilitat és hui dia un valor afegit a qualsevol negoci. La Cambra d'Espanya "ha fet un nou pas" en aquest tema en posar en marxa un espai web que ofereix recursos i eines gratuïtes perquè avancen en aquesta matèria.

La Cambra de Comerç d'Espanya ha posat en marxa el portal web "Empresa Sostenible", creat per a oferir a les petites i mitjanes empreses espanyoles "totes les eines necessàries" per a avançar en matèria de sostenibilitat tan necessari hui dia. Així, i segons van explicar, "es fa un nou pas en el seu compromís amb la sostenibilitat de les pimes".

El contingut del nou espai web se centra en els àmbits *ASG (ambientals, socials i de governança), i ofereix a les petites i mitjanes empreses una sèrie de recursos, informes, eines gratuïtes i programes, que permeten avançar en aquest sentit. Així mateix, agrupa tota la informació sobre els serveis que ofereix la xarxa cameral, per a accedir "en un sol clic" a les diferents pàgines web de sostenibilitat de les cambres territorials que actualment ja estan en funcionament.

"La sostenibilitat ha de convertir-se en una prioritat per a les empreses"

Tal com van destacar des de la Cambra de Comerç d'Espanya, aquest portal "servirà per a sensibilitzar a les pimes sobre el seu paper essencial en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 i ajudar-les a avançar en la implementació dels *ODS". Així, el propòsit d'aquest portal és "actuar com a concentrador de recursos" per a facilitar a les pimes el seu accés a "informació clau i a serveis de qualitat" que impulsen la sostenibilitat en el seu dia a dia.

En aquest context, el president de la Cambra d'Espanya, José Luis Bonet, va assenyalar que "és clau la transformació de les pimes en temes de sostenibilitat, és a dir, en la seua capacitat per a realitzar la seua normal activitat tenint en compte criteris socials, econòmics i ambientals que asseguren la continuïtat del negoci. La sostenibilitat ha de convertir-se en una prioritat per a les empreses, ja que és un factor que contribueix a augmentar la bona imatge de les entitats i és una palanca de transformació”.

El contingut del nou portal agrupa també informes realitzats per Cambra d'Espanya que tenen a veure amb la sostenibilitat, així com els programes i les comissions que treballen en aquest àmbit.

Més informació

Font: autonomosyemprendedor.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia