FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
La sostenibilidad se ha convertido en uno de los objetivos más importantes de las empresas, y también es algo que importa cada vez más a consumidores y usuarios, hasta tal punto que estos suelen valor

La sostenibilidad se ha convertido en uno de los objetivos más importantes de las empresas, y también es algo que importa cada vez más a consumidores y usuarios, hasta tal punto que estos suelen valor

La sostenibilitat s'ha convertit en un dels objectius més importants de les empreses

La sostenibilitat s'ha convertit en un dels objectius més importants de les empreses, i també és una cosa que importa cada vegada més a consumidors i usuaris, fins a tal punt que aquests solen valorar d'una manera més positiva a aquelles empreses que han adoptat un model sostenible i que mostren un profund respecte pel medi ambient.

Podem dir que hui, més que mai, la sostenibilitat és una necessitat, una cosa imprescindible per a les empreses, i no sols per tot el que implica de cara a cura del planeta, sinó també pel paper juga en la imatge de les empreses, i perquè les polítiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient poden ajudar-los a reduir costos i a millorar la seua eficiència.

En aquest sentit, la sostenibilitat s'ha convertit en un dels grans aliats per a reduir la petjada de carboni de les empreses, i per a ajudar-les en la seua aventura cap a la sostenibilitat. El camí que ens portarà cap a la sostenibilitat és llarg i pot semblar complicat, però al final tot és més fàcil si comptem amb les eines adequades, i aquest cas no és una excepció.

Si t'interessa el tema de la sostenibilitat, i vols descobrir més del valor que aporta la tecnologia en aquest tema, no et pots perdre el *webinar gratuït que se celebrarà el pròxim 25 de gener entre les 10.00 i les 11.00 del matí. Aquest *webinar comptarà amb la participació d'experts de *Vmware, que ens explicaran coses molt importants sobre la sostenibilitat en empreses, i ens ajudaran a descobrir com podem aconseguir que la nostra empresa siga més sostenible gràcies a la tecnologia.

El *webinar dedicat a la sostenibilitat, empreses i tecnologia se centrarà, en concret, en quatre grans punts:

Què és la sostenibilitat tecnològica i per què és important per a les empreses.
Quines pràctiques afavoreixen la sostenibilitat tecnològica i quins són els principals desafiaments que han de superar les empreses.
El valor que ofereix *VMware com a soci per a millorar la sostenibilitat i el seu compromís «*Zero *Carbon».
Com pot ajudar-te la tecnologia de *VMware perquè la teua empresa siga més sostenible.
Per a participar en aquest *webinar totalment gratuït només has de fer clic en aquest enllaç, entra a «veure *webinar» i completa el registre, no et portarà més d'un minut.

Més informació

Font: muycomputer.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia