FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Metes de sostenibilitat 2023: avantatges d'una gestió empresarial verd i inclusiva

Metes de sostenibilitat 2023: avantatges d'una gestió empresarial verd i inclusiva

S'espera l'establiment d'una gestió empresarial més verda i inclusiva que permeta avantatges de negoci en 2023

El Pacte Mundial de l'ONU reconeix que en 2022 es van registrar importants avanços de les empreses cap a un futur més sostenible. També en l'adequació de les lleis i normatives dels països. La sostenibilitat ja no és una opció, és una exigència de les administracions públiques i de les privades. Però quines són les metes de sostenibilitat en 2023? Aquesta iniciativa global preveu l'establiment d'una gestió empresarial més verda i inclusiva que permeta avantatges de negoci.

Iniciar un nou cicle imposa detindre's, mirar arrere i ponderar els assoliments i les tasques pendents. En 2022 es va produir una fita històrica per al planeta: l'ONU va reconéixer formalment l'accés a un medi ambient sa com un dret universal. Això implica que les injustícies contra la salut de la Terra i els seus recursos es reduïsquen per part de tots els actors. Incloses aquelles empreses que impacten negativament en el medi ambient.

Així mateix, l'any passat es van recuperar les tres conferencies insígnia de l'ONU en matèria mediambiental: la II Conferència dels Oceans de Nacions Unides (*UNOC), la *COP 27 sobre canvi climàtic a Egipte i la Cimera de Biodiversitat de l'ONU, la COP15 a Mont-real.

Els desafiaments d'aquest 2023 són molts. Començant per complir els acords aconseguits en aquests cims de la mà de governs, organitzacions, societats i de la ciència del clima. Segons el Pacte Mundial de l'ONU deuen igualment dirimir-se les distorsions i els desequilibris entre els països desenvolupats i en desenvolupament en la causa climàtica.

Més informació

Font: cambio16.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia