FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Nova certificació per a pimes innovadores

Nova certificació per a pimes innovadores

Les pimes innovadores poden obtindre una nova certificació digital coneguda com *Blockptc. Es tracta d'una certificació digital associada a la xarxa de *blockchain de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (*APTE).

Per a poder certificar-se com a pime innovadora cal demostrar la pime és innovadora. Això es pot provar aportant, per exemple, una patent. També es poden complir els requisits per a obtindre la certificació si s'ha obtingut finançament públic en l'últim any o es disposa d'una certificació oficial com a Jove Empresa Innovadora, 9xicoteta o microempresa innovadora o una certificació de sistema de gestió de la I+D+i.

Projectes d'I+D+i

Però no sols això, perquè l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya també tindrà en compte altres qüestions com el fet que una entitat tinga acords de col·laboració amb universitats o *OPIS amb les quals realitzen projectes d'I+D+i. Al seu torn, podran optar pel certificat les empreses que elaboren projectes en noves tecnologies, o usen d'aquestes per a aconseguir una millora en els seus serveis, productes o processos.

D'altra banda, si la companyia en qüestió disposa del segell *EBTS innovadora de *ANCES o el segell PIME innovadora i aquests reconeixements els va aconseguir l'any 2019, també podria optar a la certificació. Al seu torn, també ho poden obtindre les pimes que siguen innovadores com als seus serveis o productes, processos i organització.

Enviament de candidatures

Les empreses que vulguen optar a tindre aquesta certificació hauran d'enviar les seues candidatures a través del parc tecnològic on operen o a través de l'agent del sistema d'innovació. Hauran de fer-ho a l'adreça d'e-mail sdiaz@apte.org. En aqueix mateix correu hauran d'incloure el nom i raó social de l'entitat, el CIF, la pàgina web, la descripció de l'activitat que realitzen, així com l'organisme intermediari o parc al qual es vincula.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia