FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Les energies renovables a debat en el Teatre Serrà de Sogorb

Les energies renovables a debat en el Teatre Serrà de Sogorb

El Teatre Serrà de Sogorb ha sigut l'escenari aquest matí de la Jornada sobre “Oportunitats de les energies renovables en l'entorn rural” organitzada pel *Ies Alt Palància.

La jornada ha començat a les nou del matí amb l'obertura de les jornades, a càrrec del director de l'IES; lluís *Mesana, i l'alcalde de Sogorb, Rafael Magdalena, després del que la directora de l'IVACE, Julia Company, ha explicat als presents la línia d'ajudes i subvencions per a les energies renovables que es concedeixen en la Comunitat.

Posteriorment han sigut analitzades i exposades les oportunitats d'ocupació generades per aquest nou tipus de font de *energia, dins de les quals entren la de mantenidor eòlic, oportunitats per als instal·ladors elèctrics i aprofitament de la biomassa.

Després d'una pausa de café de treball s'ha creat una taula per a parlar de l'autoconsum energètic i les plantes fotovoltaiques composta per José Rodrigo, de *Elektrosol; Jorge *Espuig, de *Enersoste; Arturo Andrés, de *Krannich Solar; i Fidel Roig, de *Valfotec.

Finalment han sigut analitzades les comunitats locals d'energia i s'ha acabat sobre les dues de la vesprada.

La jornada ha comptat amb la col·laboració de *Lilao – *Aqua Renovables, *Enersoste, *Krannich Solar, *Ingeteam, Eco Barri La pineda, *Elektrosol, *Aiecs i *Fecap.

Més informació

Font: *InfoPalancia

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia